Català / Español / English  ·  TEL. 933 775 166 · EMAIL info@institutjoanmiro.cat
Català / Español / English  · 

Notícies

Celebració de la Diada de Sant Jordi a l'INS Joan Miró

2017/04/25
Una jornada molt festiva

El divendres 21 d'Abril es va celebrar la Festa de Sant Jordi al nostre institut.

En aquesta ocasió, vam gaudir d'un conjunt d'activitats culturals que tenien cam a protagonista la Lectura.

El dia va començar amb molts neguits pel grup de l'Optativa de Castellà que representarien al llarg del matí l'obra de teatre Una altra història de la Caputxeta dirigida per la professora Eva Carretero. Va ser un èxit absolut. Els van aplaudir moltíssim i tancaren la jornada felços pel treball fet al llarg d'aquests mesos passats. Enhorabona!

Durant les classes del matí es van llegir textos literaris d'interés que formaren part de la celebració dins de les assignatures de Llengua.

I com no, vam dedicar una bona estona a l'entrega de premis literaris fruit dels diversos certàmens que es convoquen anualment al centre:en Català, Castellà i Anglès. Ja es costum que l'alumnat assisteixi a aquests actes segons els nivells acadèmics i per això va haver una entrega de premis al 1r cicle de l'ESO,altre al 2n cicle i finalment altre al Batxillerat. Per amenitzar-los l'alumnat va llegir i compartir un conjunt de textos que havien preparat els dies previs a la festa. La lectura dels primers premis al Batxillerat va fer la delícia dels presents.Enhorabona!

Es conegut per l'alumnat que aquest mateix dia es fa entrega dels premis de les proves Cangur (Matemàtiques)pel que fa els millors resultats del centre;el concurs de problemes matemàtics, el de coreografies(Educ. Física) i de disfresses (Carnestoltes) que s'han celebrat al llarg del primer i segon trimestre.

El concurs literari que es convoca cada curs adreçat a pares, professorat i personal del centre animat pel propfessor d'Anglès Agustí Lloberas va tenir el seu moment més brillant quan es va desvetllar els nous premiats. Dos d'ells, professores d'Anglès i Català van llegir els seus textos i aixecaren l'entusiame del públic de Batxillerat que els havien escollits. Felicitats a tots els que van poder gaudir d'una diada tan festiva!

Aquí teniu l´album de fotografies.

 


Xarxes socials: