Catalŕ / Espańol / English  ·  TEL. 933 775 166 · EMAIL info@institutjoanmiro.cat
Catalŕ / Espańol / English  · 

Notícies

Setmana de la Cičncia

2020/11/23

Avui els alumnes de primer de batxillerat han participat a l'activitat de la setmana de la ciència de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Els alumnes han vist diferents projectes de recerca de nois catalans per tot el món, i han fet preguntes per instagram als nois i noies.

Aquí teniu el text i l' enllaç de l´activitat per si us animeu també a participar-hi!

Hola!

 

Som l'Ana, el Roger, el Ferran, la Carlota, el Pol i la Maria. Us donem la benvinguda a l'activitat Ciència km0: La recerca del món a l'aula.

 

És la Setmana de la Ciència i des de Dinamarca, Regne Unit, Austràlia, Estats Units i Suècia arribem a la vostra aula per explicar-vos la recerca que estem fent. Ens acompanyeu en aquest viatge? Som-hi! 

 

Els punts en el mapa corresponen als llocs on estem vivint i treballant cadascun/a de nosaltres. Cliqueu-hi i us apareixerà el vídeo on us expliquem la nostra història. 

 

Us heu quedat amb alguna pregunta? Feu-nos-la arribar aquí abans del 27 de novembre. Estarem encantats/des de resoldre tot allò que us passi pel cap després de veure els nostres vídeos a través de l'Instagram @lapedrera_ciencia

 

Esperem que gaudiu de l'activitat. Fins aviat! 

 

Fellows La Pedrera Ciència

Fundació Catalunya La Pedrera


Xarxes socials: