Català / Español / English  ·  TEL. 933 775 166 · EMAIL info@institutjoanmiro.cat
Català / Español / English  · 

Notícies

Sortida teatre 4t d'ESO

2023/11/16

Aquest dijous 9 de novembre l'alumnat de 4t d'ESO s'ha desplaçat fins a L'Hospitalet de Llobregat, a l'Auditori Barradas, per veure l'obra de teatre L'auca del senyor Esteve de Santiago Rusiñol.

Els i les alumnes han pogut gaudir d'aquesta representació de la mà de la companyia Transeduca que cada curs ens fa arribar propostes molt interessants d'obres que marca el currículum de la matèria de Llengua i literatura catalana. La companyia la formen dos actors i dues actrius que han donat vida a gairebé tots els personatges de l'Auca. A més, un cop acabada l'obra, han ofert un espai en el qual l'alumnat ha pogut preguntar i comentar tot allò que els ha agradat, sobtat, sorprès... Com per exemple, el fet que ells mateixos siguin els que van modificant l'escenografia, musiquin l'escena tocant la guitarra i es canviïn de vestuari davant del públic per interpretar els diferents personatges.

Una obra que ha agradat i que ha ajudat a arrodonir les explicacions de classe sobre el Modernisme, Santiago Rusiñol i L'Auca del senyor Esteve.

Ha estat tot un plaer.

 


Xarxes socials: